Gå til Forside

Effektive online økonomisystemer

E-conomic til mindre og mellemstore
virksomheder – fx håndværkere

BK-Regnskab har erfaring med og kan rådgive om flere forskellige regnskabs- og økonomisystemer. De systemer vi anbefaler, har det til fælles, at de er ekstremt brugervenlige og sparer masser af tid foran pc’en. Har du brug for at få et bedre overblik over dine medarbejderes time- og materialeforbrug?

Spar tid på regnskabet

Samtidig får du fuldt overblik over afsluttede og igangværende sager. Med e-conomic online økonomisystem kan du se, hvilke materialer, ressourcer og ydelser, der bliver brugt på de enkelte arbejdsopgaver. Og hvis du lader dine medarbejdere udfylde deres timesedler direkte i systemet, kan du følge med i udviklingen af hvert enkelt projekt. Samtidig slipper du for at bruge tid på at indtaste ofte ulæselige timesedler på papir.  

 

Bedre overblik over økonomien

Er alt faktureret? Med e-conomic kan du løbende følge med i tidsforbrug, totaløkonomi og ressourcer, så provenuet matcher intentionen i dit tilbud til kunden. Med e-conomic får du et webbaseret system, der giver mulighed for, at du nemt kan indscanne dine bilag. På den måde er du hele tiden opdateret vedrørende udviklingen i økonomien – og du slipper for at hyre en person til at indtaste dine bilag på din pc.

Online økonomisystemer tjener sig selv hjem meget hurtigt – ofte på under et år. Du får bedre styr på sager og projekter, styr på dine omkostninger.

Spar tid og penge på et online økonomisystem.
Ring på 4345 8998 og lad os få en snak om, hvilket system
i hvilken udformning, der passer bedst til din virksomhed.